Biografie

Wie ben ik?

Hi, welkom op mijn website! Hierbij wil ik mijzelf graag even aan je voorstellen. Mijn naam is Daniëlle Bakker, zoals je ongetwijfeld gezien hebt, en ik ben een zelfstandig fotografe. Na een paar jaar in Diemen en Zaandam gewoond te hebben, ben ik weer terug in de plaats waar ik geboren en getogen ben: Enkhuizen. Nu ik weer terug ben, krijg ik steeds vaker de vraag: (wanneer) ga je weer fotograferen? Het antwoord is nu!

Ervaring workshops & portfoliodagen

Ik heb in het verleden diverse workshops gevolgd om ervaring op te doen zoals Studio flitsen op locatie, Portretfotografie met model en twee lampen, Portretfotografie, Sportfotografie, Bruiloftsfotografie, Concert-/theaterfotografie, Druppelfotografie en Meel/colorfun.

Naast het volgen van workshops ben ik aanwezig geweest bij diverse ‘portfoliodagen’. Op deze dagen komen modellen, visagisten en fotografen bijeen om een portfolio op te bouwen, maar ook om van elkaar te leren en contacten op te bouwen. Zo kan ik mijzelf blijven ontwikkelen als fotografe en als professional. 

Wildlife fotografie

In 2016 heb ik mijn eerste ervaringen op gedaan met het fotograferen van wildlife bij een vrijwilligersproject in Zuid-Afrika. Omdat dit zo goed beviel ben ik in 2023 ook wilfdlife gaan fotograferen bij een vrijwilligersproject in Zimbabwe.

Vragen?

Op deze website kun je mijn portfolio vinden. Als je vragen hebt of een fotoshoot wilt boeken kun je gebruik maken van het contactformulier. Ik zal hier zo snel mogelijk op antwoorden. Ook kunt u mij bereiken via mijn e-mailadres: contact@daniellebakker.com en mijn Facebook: www.facebook.com/daniellebakkerphotography.